Vogels

Dekreu Duitse Herder (Verkocht)

Aangekeurde langstokhaar Duitse Herder dekreu met IPO2

Quino vom Suentelstein staat bij Duitse Herder Kennel Aus Felsbrockendorf ter dekking. Quino is een imposante Duitse Herder dekreu welke al vele resultaten behaald heeft in de hondensport (onderaan deze pagina staat een overzicht van deze resultaten) zowel in de africhting als in de kynologie. Tevens is hij aangekeurd door de rasvereniging. Daarnaast heeft hij een gouden karakter, super kleuren en is kindvriendelijk. Wie er alles aan wil doen om een gezond nest Duitse Herders te fokken kiest natuurlijk altijd voor een dekreu welke aangekeurd is ongeacht of je de puppies in wil zetten voor de sport of enkel een keer een nestje gezinshonden wil fokken. Wanneer je kiest voor een aangekeurde dekreu ben je er verzekerd van dat de reu HD en ED vrij is (Quino heeft zelfs het beste resultaat: HD en ED A normaal), een goed karakter heeft, alle noodzakelijke africhting testen heeft ondergaan en de keurmeester een positief fokadvies heeft afgegeven. Hiermee is de kans op gezonde Duitse Herder puppies vele malen groter dan wanneer je voor een dekreu kiest met enkel een stamboom en uitslag HD/ED.

Maak tijdig een afspraak bij onze dekreu. Duitse Herder Kennel Aus Felsbrockendorf

Duitse herder laten dekken

Wil je jouw Duitse Herder laten dekken door een prachtige dekreu in Nederland uit de beste Duitse Bloedlijnen? Onze Duitse Herder Dekreu staat ter dekking. Heb je nog geen of weinig ervaring met het fokken van een nestje dan zullen we je met het hele proces begeleiden. Vanaf het moment dat je besloten hebt om je Duitse Herder teef te laten dekken zullen we je, indien gewenst, van informatie voorzien om ervoor te zorgen dat de dekking zo goed mogelijk verloopt. We adviseren hoe je kan zien wanneer het de beste dag is om te dekken, zorgen dat de teef zich op haar gemak voelt, nemen de uiterste voorzorgsmaatregelen voor wat betreft hygiƫne en veiligheid en je kan na de dekking ook altijd bellen voor advies, bijvoorbeeld over het verloop van de bevalling. Op deze manier heb je de meeste kans op een groot en vooral gezond nestje Duitse Herder pups.

Bel ons ruim op tijd (06 15 05 11 95) zodat we een plek beschikbaar kunnen houden. Dit omdat we maximaal twee keer per week dekken om het sperma krachtig te houden.

 

Duitse Herder dekreuen Nederland

In tegenstelling tot Duitsland is de soep dun wat betreft Duitse Herder dekreuen in Nederland. En wanneer er een Duitse Herder dekreu in Nederland ter dekking staat dan betreffen dat veelal dekreuen zonder of enkel met stamboom en een test op HD/ED. Onze dekreu heeft naast een stamboom ook het certificaat van fokniveau (keurfok). Dit is het hoogst haalbare niveau welke te behalen is in de Duitse Herder sport. Tevens heeft onze dekreu op de Nederlandse kampioenschappen een SG2 behaald en op de wereld kampioenschappen in Duitsland een mooie V26 met de kwalificatie uitmuntend! Ook wanneer je niet wil fokken voor de sport is het belangrijk om een Duitse Herder dekreu te gebruiken welke uit Keurfok komt. We willen toch graag gezonde, krachtige puppen op de wereld zetten die vrij zijn van HD en ED.

Langstokhaar dekreu

Quino betreft een aangekeurde langstokhaar Duitse Herder Dekreu wat naast uitzonderlijk ook erg geliefd is in de sport en bij particulieren. Er is erg veel vraag naar langstokhaar puppen en het aanbod is beperkt waardoor de prijzen voor een langstokhaar pup vele malen hoger liggen dan voor een stokhaar pup. Quino heeft een hele krachtige donkere kop, uitzonderlijk diep bruine kleur en het zwart is ook werkelijk gitzwart. Dit zijn de kleuren welke men het liefste ziet bij de Duitse Herder. Naast het geweldige uiterlijk heeft Quino ook een geweldig karakter! Hij is leergierig en kindvriendelijk. Wil graag werken maar is daarnaast ook een lekkere knuffelbeer. Een op en top Duitse Herder dekreu.

Duitse Herder reu ter dekking met stamboom (keurfok)

Ben je van plan om een nestje Duitse Herders te fokken dan hebben wij een Aangekeurde Duitse Herder reu ter dekking staan. Dit is belangrijk voor mensen in de sport maar zeker ook voor mensen die hobbymatig een keer een nestje Duitse Herders willen fokken. Quino heeft zich in de africhting en op shows ruimschoots bewezen. Tevens is hij aangekeurd wat betekent dat de keurmeester een positief fokadvies voor deze reu heeft afgegeven. Zo weet je zeker dat je er alles aan doet om een gezond nestje Duitse Herders op de wereld te zetten wat belangrijk is voor mens en dier. Onderstaand een greep uit de resultaten:

- VZH diploma behaald

- UV diploma behaald

- IPO1 diploma behaald

- IPO2 diploma behaald

- Aangekeurd (keurfok met geweldig keurbericht en positief fokadvies)

- HD en ED A normaal (beste resultaat voor gezonde heupen en ellebogen)

- DNA opgeslagen (SV) - 64,8 cm groot (ideale maat)

- HD-ZW 75 (aanbevolen door de SV om te fokken met een HD-ZW van onder de 100. Dit is dus een perfecte lage ZW)

- 2e op de Nederlandse kampioenschappen V (uitmuntend) kwalificatie op de wereldkampioenschappen.

Naast al deze geweldige resultaten heeft hij een geweldig karakter!

Deze prachtige dekreu hebben we niet meer ter dekking staan!

 

 

Duitse Herder kennel Aus Felsbrockendorf

Dog training and more KvK nr. 70268975
Semmelinksdijk 11
7775 PG Lutten
Nederland

0031615051195
info@ausfelsbrockendorf.nl

Duitse Herder Kennel Overijssel / Drenthe

Duitse Herder pups te koop

 

Op zoek naar een Duitse Herder pup met stamboom? Een Duitse Herder pup uit KEURFOK? Wij hebben momenteel Duitse Herder Puppies beschikbaar.

 

Duitse Herder Puppies
Duitse herder puppies
Duitse Herders Duitse herder kennel

Duitse Herder Kennel Overijssel / Drenthe - Hondenartikelen: Hondenshop online Aan het werk met je Duitse Herder? Online Hondenschool