Vogels

Oudere (getrainde) Duitse Herders te koop

Regelmatig worden we benaderd voor een oudere Duitse Herder reu of teef welke perfect getraind is om binnen een gezin te kunnen functioneren. Zo nu en dan hebben we oudere Duitse Herders te koop welke we getraind of ongetraind aanbieden. Dit zijn Duitse Herders die net niet door onze strenge selectie gekomen zijn om ingezet te worden voor de sport op hoog niveau of fokkerij. Het betreffen dus altijd hele goede Duitse Herders (onze eerste nestkeuzes). Deze Duitse Herders zijn altijd goed gesocialiseerd en in de meeste gevallen is er een start gemaakt met de africhting / training.

De reden dat we deze oudere Duitse Herders verkopen is per hond verschillend. Dat kan al zijn omdat we de kleuren of beharing net niet goed genoeg vinden om mee verder te gaan of omdat we simpelweg een betere broer of zus met dezelfde bloedlijn bezitten waar we mee verder willen. Een goede fokker moet nu eenmaal heel streng selecteren om verder te komen met het ras.

In de meeste gevallen zijn dit Duitse Herders van 4 tot 14 maanden. In een uitzonderlijk geval ouder. Al onze Duitse Herders groeien als pup op in een huiselijke omgeving met kinderen, andere honden, katten en paarden. Op oudere leeftijd en als er “gewerkt” moet worden dan verhuizen ze naar een binnen kennel. Voordeel is dat ze een huiselijke omgeving en bench gewend zijn. En wanneer ze in een kennel verblijven meerdere malen per week mee gaan voor alle trainingen waardoor het hele stabiele Duitse Herders zijn die zich gemakkelijk aan kunnen passen aan situaties.

De voordelen van een oudere Duitse Herder zijn dat ze gewend zijn aan een huiselijke omgeving, bench, kennel, kinderen, andere honden en auto. De Duitse Herders ouder dan 6 maanden zijn allemaal voorgeröntgend op de heupen en ellebogen (foto’s zijn altijd inzichtelijk). Tevens kunnen we alles vertellen over het karakter en zo dus ook een goede inschatting kunnen maken of de betreffende Duitse Herder in uw situatie geschikt zou kunnen zijn. Daarnaast is er vaak al flink getraind en beheersen ze een aantal basis commando’s zoals zit, af, hier, blijf, volg, niet trekken aan de lijn, niet opspringen etc.

Indien er speciale wensen zijn welke de hond moet beheersen dan kunnen we de hond dat voordat hij naar u toe gaat aanleren of afleren. Alles doen we in overleg om zo de beste plek voor onze Duitse Herders te vinden en u een Duitse Herder te verkopen welke perfect in uw situatie past. Tevens is het mogelijk dat we u begeleiden middels privé lessen. Dat kan bij ons op locatie maar ook, wellicht beter, in de nieuwe thuis situatie.

Bij de verkoop van een oudere Duitse Herder selecteren we streng. Het is de bedoeling dat onze Duitse Herders goed terecht komen én dat u de ideale Duitse Herder aanschaft welke past binnen uw situatie. Wij verkopen veel oudere Duitse Herders getraind als gezinshond in binnen en buitenland. Vooral in Amerika en Canada is er veel vraag naar oudere Duitse Herders. We hebben ervaring met het exporteren van Duitse Herders en kunnen ervoor zorgen dat alles probleemloos verloopt. We werken hiervoor vaak samen met Animals to Fly te Hoofddorp. Indien gewenst is het mogelijk dat we meevliegen (vaak voordeliger) en de hond persoonlijk brengen op uw locatie.

Indien u interesse heeft in een oudere Duitse Herder teef of reu neem dan even contact op.

Duitse Herder teef te koop

Duitse Herder teef van 8 maanden oud

  • Lieve Duitse herder teef
  • Kan in huis en in de kennel
  • Voorgeröntgend op heupen, ellebogen en rug zonder bemerkingen
  • Kan met andere honden ook kleine hondjes 

Voor meer informatie kun je bellen met 06-51976114

Flower

Duitse Herder kennel Aus Felsbrockendorf

Dog training and more KvK nr. 70268975
Semmelinksdijk 11
7775 PG Lutten
Nederland

0031615051195
info@ausfelsbrockendorf.nl

Duitse Herder Kennel Overijssel / Drenthe

Duitse Herder pups te koop

 

Op zoek naar een Duitse Herder pup met stamboom? Een Duitse Herder pup uit KEURFOK? Wij hebben momenteel Duitse Herder Puppies beschikbaar.

 

Duitse Herder Puppies
Duitse herder puppies
Duitse Herders Duitse herder kennel

Duitse Herder Kennel Overijssel / Drenthe - Hondenartikelen: Hondenshop online Aan het werk met je Duitse Herder? Online Hondenschool