Vogels

Hondenshop online de nieuwe shop

31-05-2021- Uitsluitend geteste hondenartikelen

Zoals vele weten hebben we 2,5 jaar geleden onze online hondenschool opgericht. Een "grapje" welke behoorlijk uit de hand gelopen is. Miljoenen views hebben de gratis video filmpjes van de online hondenschool. Meer dan 35000 volgers op Facebook en 36000 op Youtube je kan het een succes noemen.

 

Steeds vaker kregen we de vraag naar goede hondenartikelen en dus hadden we een simpel webshop systeem gemaakt. Ook een "grap" we zagen het eigenlijk niet zitten om een online shop te starten. Maar inmiddels is de grap ons werk geworden. Onderscheidend van alle andere webshops verkopen wij uitsluitend geteste hondenartikelen waar we zelf mee werken. We weten wat we verkopen en hoe je het moet gebruiken.

 

Vanaf vandaag hebben we een compleet nieuwe webshop online gezet met enkel de beste door ons geteste hondenartikelen. Neem maar een kijkje op Hondenshop online

 

 • Duitse Herder WKUitsluitend geteste hondenartikelen
 
Flower

Twee van onze Duitse Herders als blindengeleidehond

19-04-2019- Dagje meelopen op de blindengeleidehonden school

Twee Duitse Herders uit onze kennel worden momenteel opgeleid tot blindengeleidehonden. Wij verkochten 4 maanden geleden de eerste en 2 maanden geleden de tweede Duitse Herder welke beide door alle keuringen gekomen zijn! De honden werden niet alleen getest op het karakter en geschiktheid als blindengeleidehond maar ook heel veel medische keuringen moeten (deels opnieuw) gedaan worden voordat de hond aan de opleiding kan beginnen. Voor ons als Duitse Herder kennel natuurlijk heel goed nieuws en een bevestiging dat we op de juiste weg zitten wat betreft ons fokbeleid.

 

Nadat de twee Duitse Herders 100% gezond en geschikt bevonden waren werden we uitgenodigd om een dagje mee te draaien tijdens de training. Dat lieten we ons uiteraard geen twee keer zeggen. Op goede vrijdag was het zover en hebben we "onze" twee kanjes weer mogen begroeten. Maar dat niet alleen we hebben een hele dag gewerkt met de honden in het centrum van Nijmegen. Heel leuk dat we gelopen hebben met honden welke nog maar net in opleiding waren en als laatste een Labrador welke een dag daarvoor geslaagd was en dus helemaal klaar om ingezet te worden.

 

Een erg leuke en leerzame dag waar we veel van geleerd hebben. Heel mooi was het om nog met honden in opleiding te mogen lopen en geleerd hebben hoe er met lijnhulp aanwijzingen aan de honden gegeven wordt. Als laatste nog gelopen met "de ogen dicht" dwars door het centrum langs obstakels, trappen, slagbomen en verkeer. Dat is een bijzonder spannende ervaring geweest waar we 100% op de hond moesten vertrouwen.

 

 • Duitse Herder WKDuitse Herders in opleiding blindengeleidehond
 
Flower

Nestje pups fokken

28-03-2019 - Een nestje pups fokken in beeld gebracht

 

Veel mensen weten niet wat er allemaal komt kijken wanneer je een nestje pups op de wereld zet. Het is erg leuk wanneer je het goed doet maar er komt ook erg veel bij kijken. Aangezien we erg veel vragen kregen wat er allemaal bij komt kijken en wat een goede fokker doet om gezonde en goed gesocialiseerde puppen te fokken hebben we voor www.hondenschool.online drie video's gemaakt van de geboorte tot en met de socialisatie van de puppy's bij de fokker.

 

Onze video's worden gebruikt als lesstof

Inmiddels hebben we vernomen dat onze video's gebruikt worden in de lesstof van de opleiding 'Besluit Houders van Dieren' (Honden en kattenbesluit). Tijdens deze pittige opleiding worden onze video's gebruikt om leerlingen te laten zien hoe de bevalling van een hond gaat en wat je als fokker moet doen. Het was nooit de bedoeling om deze video's te maken voor een opleidingsinstituut maar zijn wel bijzonder trots dat onze video's gebruikt worden.

 

Bekijk de drie video's van bevalling tot socialisatie

 • Video Bevalling hondVideo bevalling hond
 

VA titel op de wereldkampioenschappen 2018

10-09-2018- Parda vom Suentelstein haalt hoogst haalbare titel op het WK

 

Wat een geweldig weekend! Parda vom Suentelstein behaalde de hoogst haalbare titel op het WK.

 

Lees het verhaal en bekijk de video en foto's

 

 • Duitse Herder WKParda vom Suentelstein VA13 WK 2018
 
Flower

Cursus hondentraining

27-05-2018 - Foto's van het seminar clickertraining begin deze maand

 

Begin mei heeft Edwin Frakking van Duitse Herder Kennel Aus Felsbrockendorf een cursus hondentraining gegeven bij Duitse Herder Kringgroep Roswinkel.

 

Het was een prachtige dag op een mooie locatie welke zeer goed verzorgd was.

 

We ontvingen een reeks foto's van deze dag van Trijn Fotografie. Heel erg bedankt voor de foto's en we komen graag terug voor een vervolg cursus!

 

Bekijk de foto's van deze geweldige dag

 • Cursus hondentrainingCursus hondentraining door: Edwin Frakking
 

Bezoek uit Saudi-Arabië

25-04-2018- Mr. Mohamed H. Bojbarah uit Saudi-Arabië behaalt certificaat africhting niveau 1!

 

Afgelopen 10 dagen hebben we de heer Mohamed H. Bojbarah uit Saudi-Arabië op bezoek gehad. Iedere dag is er intensief gewerkt om het certificaat niveau 1 honden training te behalen. Zowel voor de theorie als praktijk is Mohamed ruimschoots geslaagd!

 

De lessen bestonden voor een deel uit theorie waar we Mohamed geleerd hebben wat de basis is van honden training. Hoe leert een hond, welke trainingsmethodes kan je inzetten bij welke hond en wat is clickertraining. Mohamed heeft na de unieke clickertraining methode seminar van Edwin Frakking de theorie in praktijk gebracht met honden van Aus Felsbrockendorf.

 

Alle dagen zijn we een stap verder gegaan met honden welke op verschillende niveaus zaten. Opvallend was dat Mohamed met alle honden een goede klik had er mag gerust gezegd worden dat Mohamed feeling heeft voor het africhten van honden.

 

Trots kunnen we dan ook vermelden dat Mohamed het certificaat niveau 1 (VZH niveau) behaald heeft. (bekijk het certificaat)

 

We kijken terug op 10 mooie dagen met een prettig en leergierig gezelschap! We hopen Mohamed dan ook in de toekomst terug te zien voor deel 2!

 

 • Africhting IPO trainingEdwin met de heer Mohamed H. Bojbarah
 
Flower

Duitse Herder "Skipper"

23-03-2018 - Geweldige foto's van Duitse Herder "Skipper"

 

Eind september hebben we een prachtige langstockhaar Duitse Herder pup verkocht aan Barbara Wolters uit Breedebroek. Een heerlijk ontdeugende pup met super kleuren en karakter. Barbara vertelde dat Skipper naast een deel van het gezin een collega zou gaan worden in hun winkel Teakshop te Ulft. Een winkel met prachtige, sfeervolle en betaalbare meubelen.

 

Skipper is inmiddels een volwaardig collega geworden en misstaat zeker niet in de winkel met luxe teakhouten meubelen. Sterker nog naar onze smaak versterkt Skipper de sfeer alleen maar!

 

We ontvingen een reeks prachtige foto's van Skipper die zich uitstekend lijkt te vermaken in de winkel van Barbara. Daarbij ontvingen we een leuk bericht over Skipper.

 

Bekijk de prachtige foto's van deze geweldige Langstockhaar Duitse Herder.

 • Duitse HerderLangstockhaar Duitse Herder Skipper
 

Aron aus Felsbrockendorf

01-01-2018 - Unieke kans! Duitse herder reu te koop

(VERKOCHT)

 

Deze forse jongen heeft een geweldig karakter. Precies wat je verwacht van een Duitse Herder. Hij is vrolijk, zeker, onverschrokken en vriendelijk naar mensen en dieren. Hij is gehoorzaam en kan bijna het hele IPO programma lopen. Zit, af, volg, hier, voet, afliggen met afleiding, apporteren en speuren kan hij als de beste. Hij is officieel geröntgend op heupen en ellebogen met als uitslag HD en ED A normaal! (kan niet beter). Uiteraard heeft hij een stamboom en komt hij uit keurfok. Aron gaat enkel weg wanneer er een goede klik is. Hij mag naar een particulier als huishond maar het is zeker ook mogelijk om met hem te sporten.

 

Aron aus Felsbrockendorf heeft een geweldige bloedlijn (VA Yuri vom Osterberger-Land X Gucci vom Pendler)

 

Verkocht

 • Aron aus FelsbrockendorfAron aus Felsbrockendorf HD/ED A normaal!
 
Flower

Bezoek uit Thailand

06-10-2017 - Tonnie vom Streek verkocht naar Thailand

 

Deze week was Ponti Nong uit Thailand op bezoek om Tonnie vom Streek op te halen. Tonnie was eigendom van Duitse herder Kennel Aus Felsbrockendorf en Duitse herder kennel van de Zomerdijkslanden. We wensen Ponti Nong veel plezier en succes met Tonnie!

 

UPDATE! Inmiddels is Tonnie in Thailand en heeft daar grote successen behaalt! Dit is wat de nieuwe eigenaar Ponti Nong schreef:

 

"Thank you all for those who supported Tonny, Edwin Frakking, Rolf Krabbe, Janny Krabbe, in such a great bite work training. He won the honor trophy at previous Schutzhund part C competition in Khonkean."

 

Fijn om te horen dat Tonnie het zo goed gedaan heeft in Thailand! Samen met Rolf Krabbe (pakwerker en mede eigenaar) hebben we vele uren getraind om deze hond zo goed voor te bereiden.

 

Verkocht

 • Duitse Herder ExportEdwin Frakking en Ponti Nong
 
Flower

BSZS 2017 te ULM

04-09-2017 - V13 op de wereldkampioenschappen!

 

Dit jaar vonden de wereldkampioenschappen plaats in Ulm (Duitsland). Vrijdag 1 september om 13:10 uur moesten we met Parda vom Suentelstein in het stadion pakwerk doen. Hoewel Parda haar werk altijd goed en met veel plezier en overtuiging doet blijft het toch spannend om in het stadion pakwerk te doen. Daarbij was het uitzonderlijk slecht weer in Duitsland. Vanaf donderdag al regen, regen en nog eens regen waardoor het veld erg nat en glad was. Gelukkig liet Parda weer een super stuk pakwerk zien. van de 209 beste honden ter wereld waren er na het pakwerk nog 101 over. We werden in de eerste ring opgeroepen! Zondag vond de loopkeuring plaats. We werden in de eerste ring op plaats 27 opgeroepen. Tijdens de loopkeuring en het los volgen wisten we nog enkele plaatsen te veroveren om uiteindelijk te V13 te worden!

 

We kijken terug op een gezellig, sportief weekend en zijn uiterst tevreden met de resultaten!

 • Parda vom Suentelstein BSZS2017 ULMParda vom Suentelstein V13!
 

Super resultaten Parda vom Suentelstein

09-08-2017 - klaar voor de wereldkampioenschappen?

 

Nog even en dan beginnen de Duitse Herder wereldkampioenschappen te Ulm, Duitsland ( BSZS Ulm 2017). Dit jaar doen wij o.a. mee met Parda vom Suentelstein in de gebruikshonden klasse teven. Inmiddels hebben we haar dit jaar drie keer uitgebracht op een clubmatch. De belangrijkste clubmatch vond vandaag plaats te Sappemeeer op de Noorder Clubmatch. Daar keurde namelijk Norbert Scharschmidt welke tijdens de wereldkampioenschappen ook "onze klasse" keurt.

 

We behaalden de kwalificatie V3! in een zeer sterke klasse. 

 

Hoewel we erg tevreden zijn met dit resultaat is dat nog geen garantie op een top plaats op de wereldkampioenschappen. Van de ruim 2000 ingeschreven Duitse Herders doen er maar liefst 206 mee in de klasse van Parda vom Suentelstein.

 • Parda vom SuentelsteinParda vom Suentelstein 3e plaats!
 
Flower

Duitse Herder pups geboren

09-06-2017 - Duitse herder puppies uit geweldige combinatie

Uit de combinatie Willy vom Kuckucksland X Oduscha van de Zomerdijkslanden zijn schitterende puppies geboren. Oduscha, en de door ons aangehouden Duitse Herder puppies, zijn in eigendom samen met Janny Krabbe van kennel van de Zomerdijkslanden. We hebben in totaal drie Duitse Herder puppies aangehouden uit deze combinatie, twee teefjes en 1 reutje. De vader van de puppies is Willy vom Kuckucksland, welke zeer goed vererft, heeft een VA titel op de wereldkampioenschappen behaald! Oduscha behaalde een SG59 op de wereldkampioenschappen!

De puppies hebben allemaal super kleuren, zijn goed in karakter en zijn anatomisch goed opgebouwd. Alle reden om drie puppies voorlopig aan te houden!

Hieronder aan aantal foto's van de puppies op een leeftijd van ongeveer 8 weken.

 

 

 

Kalito vom Westervenn verkocht naar Vietnam

18-11-2016 - Het ga je goed en wie weet tot ziens!

 

Vandaag heb ik de Duitse Herder reu Kalito vom Westervenn naar Frankfurt gebracht van waar hij een lange reis gaat maken naar zijn nieuwe eigenaar. Kalito gaat naar Vietnam waar hij binnenkort uitgesteld gaat worden op de shows. Wij wensen Kalito en zijn nieuwe eigenaar heel veel succes in de toekomst!

 

Wij hebben een mooie tijd gehad met hem en verschillende successen mogen behalen.

 

Onderstaand een link naar een filmpje van Kalito in de showring in Duitsland waar hij een eerste plaats behaalde:

 

Kalito vom Westervenn

 

 • Kalito vom WestervennKalito vom Westervenn
 
Flower

Duitse Herder kennel Aus Felsbrockendorf

Dog training and more KvK nr. 70268975
Semmelinksdijk 11
7775 PG Lutten
Nederland

0031615051195
info@ausfelsbrockendorf.nl

Duitse Herder Kennel Overijssel / Drenthe

Duitse Herder pups te koop

 

Op zoek naar een Duitse Herder pup met stamboom? Een Duitse Herder pup uit KEURFOK? Wij hebben momenteel Duitse Herder Puppies beschikbaar.

 

Duitse Herder Puppies
Duitse herder puppies
Duitse Herders Duitse herder kennel

Duitse Herder Kennel Overijssel / Drenthe - Hondenartikelen: Hondenshop online Aan het werk met je Duitse Herder? Online Hondenschool