Vogels

Seminar clickertraining door Edwin Frakking

Clickertraining 2.0 door Edwin Frakking bij Kringgroep Roswinkel

Clickertraining cursus

Op zaterdag 5 mei 2018 heeft Edwin Frakking van Duitse Herder Kennel Aus Felsbrockendorf een seminar gegeven over clickertraining bij Kringgroep Roswinkel.

 

Edwin heeft inmiddels meer dan 40 Duitse Herders afgericht en aangekeurd. Dat betroffen eigen Duitse Herders en Duitse Herders van eigenaren over de gehele wereld.

 

Edwin doet dat volgens zijn eigen succesvolle trainingsmethode. Met behulp van een clicker worden de Duitse Herders uitsluitend op een positieve manier klaar gemaakt voor de examens. Deze methode werkt voor iedere hond en voor ieder "kunstje" die je je hond aan wil leren.

 

Naast dat Edwin zo nu en dan een seminar geeft over zijn clickertraining methode heeft hij sinds begin van dit jaar een online hondenschool (www.hondenschool.online). Hier wordt middels video filmpjes stap voor stap uitleg gegeven over de clickertraining.

 

Het was een prachtige warme dag op een mooie locatie. Van 13:00 uur tot 14:30 uur is de theorie van clickertraining uitgelegd. Na een korte pauze mochten de leden van Kringgroep Roswinkel één voor één met hun eigen hond het veld betreden. Daar konden ze een specifiek "probleem" aan Edwin voorleggen die daar een mogelijke oplossing voor gaf.

 

Als afsluiting werden er heerlijke broodjes shoarma geserveerd!

 

Bekijk hieronder de foto's van deze dag

 
Flower

Duitse Herder kennel Aus Felsbrockendorf

Dog training and more KvK nr. 70268975
Semmelinksdijk 11
7775 PG Lutten
Nederland

0031615051195
info@ausfelsbrockendorf.nl

Duitse Herder Kennel Overijssel / Drenthe

Duitse Herder pups te koop

 

Op zoek naar een Duitse Herder pup met stamboom? Een Duitse Herder pup uit KEURFOK? Wij hebben momenteel Duitse Herder Puppies beschikbaar.

 

Duitse Herder Puppies
Duitse herder puppies
Duitse Herders Duitse herder kennel

Duitse Herder Kennel Overijssel / Drenthe - Hondenartikelen: Hondenshop online Aan het werk met je Duitse Herder? Online Hondenschool