Vogels

Duitse Herder Pups te koop met stamboom

Wij fokken enkel Duitse Herder Puppies uit de beste (vaak Duitse) bloedlijnen

Met als motto "fokken is verbeteren, niet vermeerderen" fokken wij zo nu en dan een nestje Duitse Herder Puppies uit de beste bewezen (vaak Duitse) bloedlijnen. Er worden enkel Duitse Herders ingezet voor de fokkerij die gecontroleerd zijn op HD en ED en goede resulaten behaald hebben in de sport. Er wordt enkel gefokt om voor onzelf een betere Duitse Herder te fokken. Wanneer een dekreu ver weg zit en wij denken dat hij het beste zou kunnen vererven in combinatie met onze teef dan is het voor ons geen bezwaar om lange afstanden te rijden voor een dekking. Zo zijn we zelfs naar Zweden gereden om een teef te laten dekken puur om zo te trachten het beste resultaat te behalen.

En dat is niet zonder resultaat! We hebben uit dat nest een reu en een teef aangehouden welke beide zeer goede resulaten behaald hebben op clubmatches in binnen- en buitenland.

Uiteraard kunnen we niet alle Duitse Herder Puppies zelf aanhouden. Hierdoor zijn er zo nu en dan, na een strenge selectie, Duitse Herder Pups te koop.

Nestje pups fokken in beeld! (3 video's!)

Wij hebben speciaal voor de website www.hondenschool.online drie video's gemaakt waarin we de bevalling van een nestje pups in beeld hebben gebracht, de verzorging én de socialisatie bij de fokker. Handig voor collega fokkers maar zeker ook voor mensen die voornemens zijn een Duitse Herder pup aan te schaffen.

Bekijk de drie video " nestje pups fokken"

Online puppycursus

Nieuw! De eerste online puppycursus waarin week per week een puppy gevolgd wordt en we alles laten zien hoe wij een Duitse Herder pup voorbereiden op een gezinsleven. We vinden het belangrijk dat mensen weten wat ze wanneer moeten doen en hebben besloten deze online puppycursus geheel gratis aan te bieden. De online puppycursus is te volgen op de website www.hondenschool.online. Puppy aanschaffen? bekijk dan eerst de online puppycursus

Duitse Herder puppies

We hebben op het moment geen pups. Als je op zoek bent naar een Duitse Herder pup met stamboom (uit KEURFOK) neem dan even contact op. 

 

Oudere Duitse Herders te koop

Soms hebben we een wat oudere Duitse herder te koop

We houden vaak meer dan één Duitse Herder pup aan uit hetzelfde nest om pas later een keuze te maken. Hierdoor komt het voor dat we soms een oudere Duitse Herder te koop aanbieden. Vaak zijn deze Duitse Herders tussen de 4 en 14 maanden oud. Dit betreffen altijd hele goede honden die we aangehouden hadden om verder mee te gaan in de sport en fokkerij. Deze honden zijn net niet door onze strenge selectie gekomen. Heb je interesse in een oudere Duitse Herder teef of reu? Neem dan even contact met ons op.

Verschil Oudduitse Herder en langstokhaar

Een veel gestelde vraag over Oud Duitse Herders

Regelmatig krijgen we de vraag wat het verschil is tussen langstokhaar Duitse Herders en Oudduitse herders. Het antwoord is eigenlijk heel simpel namelijk er is geen verschil qua hond. Ja ik schrijf inderdaad qua hond dit omdat er wat de mogelijkheden betreft wel verschil zit in een Oudduitse herder ten opzichte van een langstokhaar Duitse Herder.

Laten we het eens goed uitleggen vanaf het begin: Verschil Oudduitse Herder en Langstokhaar

 

Duitse Herder kennel Aus Felsbrockendorf

Dog training and more KvK nr. 70268975
Semmelinksdijk 11
7775 PG Lutten
Nederland

0031615051195
info@ausfelsbrockendorf.nl

Duitse Herder Kennel Overijssel / Drenthe

Duitse Herder pups te koop

 

Op zoek naar een Duitse Herder pup met stamboom? Een Duitse Herder pup uit KEURFOK? Wij hebben momenteel Duitse Herder Puppies beschikbaar.

 

Duitse Herder Puppies
Duitse herder puppies
Duitse Herders Duitse herder kennel

Duitse Herder Kennel Overijssel / Drenthe - Hondenartikelen: Hondenshop online Aan het werk met je Duitse Herder? Online Hondenschool