Vogels

Nestje pups fokken

Van bevalling tot nestje pups verzorgen

Een nestje pups fokken, het lijkt allemaal zo makkelijk, maar dat is het wanneer je het goed doet niet. Een nestje pups fokken is veel werk, maar daar krijg je, wanneer je het goed doet ook erg veel voor terug! Een nestje pups fokken doe je uiteraard enkel volgens de reglementen van een rasvereniging! Enkel een stamboom is dan dus niet voldoende. Wanneer we een nestje Duitse Herder pups fokken doen we dat volgens de reglementen van de VDH. Je kan enkel een nestje pups fokken volgens de reglementen van de VDH wanneer beide ouderdieren aangekeurd zijn en dus voldoen aan alle kenmerken van een Duitse Herder. Dan hebben we het niet enkel over de uiterlijke kenmerken, maar ook over het karakter van beide ouderdieren en eventuele erfelijke afwijkingen. 

Een nestje pups fokken van bevalling tot socialisatie in beeld:

Wij hebben speciaal voor de website www.hondenschool.online de bevalling in beeld gebracht en de weken bij de fokker (bij ons dus). Op die manier kunnen mensen eens echt zien wat er allemaal komt kijken bij het fokken van een nestje Duitse Herders.

Hieronder drie video's waarin we laten zien wat er bij het fokken van een nestje pups komt kijken.

Ga je zelf een nestje pups fokken?

Wanneer je voor de eerste keer een nestje pups gaat fokken heb je naast de juiste informatie ook de juiste spullen nodig. Wij hebben de benodigdheden bij de bevalling van een hond voor hondenschool.online op een rij gezet. Bekijk benodigdheden bevalling hond

Een nestje pups fokken

De bevalling

In deze video laten we de bevalling van een Duitse Herder zien, de voorbereidingen die een fokker moet nemen en de eerste dagen na de bevalling. Wellicht de mooiste video maar de twee andere delen zijn minstens net zo belangrijk om te kijken. Niet zozeer om zelf te leren hoe je een nestje pups moet fokken, maar als potentiële koper van een pup. Aangezien wij een Duitse Herder kennel hebben fokken we uiteraard enkel met Duitse Herders maar de procedure is voor alle hondenrassen gelijk.

Bevalling van een hond

Bezoek de website www.hondenschool.online voor een uitgebreide beschrijving.

Bevalling hond
 

Nestje pups verzorgen

Op internet is over de bevalling van een hond nog wel het eea te vinden maar over een nestje pups verzorgen veel minder. Een nestje pups verzorgen is erg belangrijk voor fokkers én voor potentiële pup kopers! Wanneer je een puppy aan wil schaffen, wil je uiteraard je pup bij een goede fokker aanschaffen en daar heb je informatie voor nodig. Je moet weten wat een nestje pups verzorgen met zich meebrengt en wat de fokker allemaal gedaan moet hebben om een gezond en sociaal nestje pups te verzorgen.

Een nestje pups verzorgen

Naast deze video "een nestje pups verzorgen" heeft www.hondenschool.online een mooi artikel geschreven met nog meer informatie.

Nestje pups verzorgen
 

Socialisatie pup

De socialisatie pup start niet bij de nieuwe eigenaren wat veel mensen denken. De socialisatie van een pup start bij de fokker! In de video "socialisatie pup" laten we zien wat de fokker moet doen om de puppy's alvast te socialiseren. Wanneer de fokker dat niet of niet goed genoeg doet, dan kan jouw nieuwe pup daar de rest van zijn leven last van houden.

Socialisatie pup

We hebben niet enkel een video voor www.hondenschool.online gemaakt maar ook een volledig artikel geschreven met als onderwerp "socialisatie pup"

Socialisatie pup
Flower

Duitse Herder kennel Aus Felsbrockendorf

Dog training and more KvK nr. 70268975
Semmelinksdijk 11
7775 PG Lutten
Nederland

0031615051195
info@ausfelsbrockendorf.nl

Duitse Herder Kennel Overijssel / Drenthe

Duitse Herder pups te koop

 

Op zoek naar een Duitse Herder pup met stamboom? Een Duitse Herder pup uit KEURFOK? Wij hebben momenteel Duitse Herder Puppies beschikbaar.

 

Duitse Herder Puppies
Duitse herder puppies
Duitse Herders Duitse herder kennel

Duitse Herder Kennel Overijssel / Drenthe - Hondenartikelen: Hondenshop online Aan het werk met je Duitse Herder? Online Hondenschool