Vogels

Langstockhaar Duitse herder Skipper

Een prachtige langstockhaar reu fijn om wat van hem te horen:-)

Hoe is het nu met...Skipper

Het is altijd leuk om weer iets te horen van de honden waar we met veel liefde voor gezorgd hebben. Vandaag kregen we bericht van Barbara.

 

Eind september hebben we een prachtige langstockhaar Duitse Herder pup verkocht aan Barbara Wolters uit Breedebroek. Een heerlijk ontdeugende pup met super kleuren en karakter. Barbara vertelde dat Skipper naast een deel van het gezin een collega zou gaan worden in hun winkel Teakshop te Ulft. Een winkel met prachtige, sfeervolle en betaalbare meubelen.

 

Skipper is inmiddels een volwaardig collega geworden en misstaat zeker niet in de winkel met luxe teakhouten meubelen. Sterker nog naar onze smaak versterkt Skipper de sfeer alleen maar!

 

We ontvingen een reeks prachtige foto's van Skipper die zich uitstekend lijkt te vermaken in de winkel van Barbara. Daarbij ontvingen we een leuk bericht over Skipper.

 

"Beste Edwin en Mireille, ik heb ongeveer eind september een langstockhaar Duitse Herder bij jullie gekocht en wil jullie hartelijk danken voor deze TOP hond. Ik heb veel honden gehad maar nog nooit zo'n waakse, allerte, lieve en slimme snuiter als Skipper"

 

"Het is echt een superhond en een lieverd, zelden zo'n hond meegemaakt"

 

En onder één van de foto's nog "Onze Skipper.....echt een topper"

 

Tja Barbara hier doen we het voor! Heel erg bedankt voor de lieve woorden en geweldige foto's ! We hopen dat jullie nog heel lang plezier mogen beleven samen met Skipper en dat al onze honden zo goed terecht zullen komen als bij jullie.

 

Bekijk hieronder de foto's.........dat is toch genieten!?

 

 
Flower

Duitse Herder kennel Aus Felsbrockendorf

Dog training and more KvK nr. 70268975
Semmelinksdijk 11
7775 PG Lutten
Nederland

0031615051195
info@ausfelsbrockendorf.nl

Duitse Herder Kennel Overijssel / Drenthe

Duitse Herder pups te koop

 

Op zoek naar een Duitse Herder pup met stamboom? Een Duitse Herder pup uit KEURFOK? Wij hebben momenteel Duitse Herder Puppies beschikbaar.

 

Duitse Herder Puppies
Duitse herder puppies
Duitse Herders Duitse herder kennel

Duitse Herder Kennel Overijssel / Drenthe - Hondenartikelen: Hondenshop online Aan het werk met je Duitse Herder? Online Hondenschool